Vette Suiker Speurtocht

Vette suiker speurtocht

De vette suiker speurtocht bestaat uit een interactieve workshop en een echte speurtocht door de Jumbo Foodmarkt. In de workshop wordt op een interactieve manier uitleg en inzicht gegeven over voedingsproducten. Hoeveel suikers en vetten zitten er bijvoorbeeld in een zakje paprikachips? Wat betekent de informatie op het etiket? En waarvoor staan de gekleurde vinkjes op de verpakkingen? 

Deel twee is de Vette Suiker Speurtocht door de Foodmarkt waarin de kinderen hun geleerde tools in de praktijk kunnen brengen. 

 

Jumbo Supermarkten

Jumbo aan het woord

Vanuit betrokkenheid bij de wereld en de mensen om ons heen heeft Jumbo een aantal vaste goede doelen geselecteerd. Die steunen we voor de langere termijn.

Als familiebedrijf hechten we er waarde aan onze betrokkenheid te tonen bij onze omgeving. Daarom ondersteunen we een aantal doelen voor de lange termijn. Bij het steunen van goede doelen leggen we de nadruk op kinderen, gezondheid en beweging. Jumbo sponsort onder andere KiKa en Alpe d’HuZes, Stichting Opkikker en is betrokken bij het project Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) in Meierijstad.

Meer informatie?

Heb je nog vragen? Of wil jij met jouw klas ook een vette suikerspeurtocht? Laat het weten aan Wesselinde van de Beeten via wvandebeeten@meierijstad.nl

Share