Project: Sjors Sportief

Sjors Sportief

Ken jij Sjors Sportief al? Het groene wezentje Sjors Sportief nodigt alle kinderen van de basisschool uit om kennis te maken met sportieve activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden van een club.

Vanaf september kun je je weer inschrijven voor Sjors Sportief. Wil jij ook een leuke sport uitproberen? Schrijf je dan hier in voor Sjors Sportief of klik op het groene wezentje Sjors Sportief! (vanaf september) 

Sportstimulering

Om sporten en bewegen leuk te vinden en lang vol te houden, is het van groot belang dat kinderen een sport ‘vinden’ welke bij hen aansluit. Behoud en aandacht voor de diversiteit in het sportaanbod is daarmee cruciaal. In Veghel zijn er verschillende activiteiten die er voor zorgen dat de diversiteit van het sportaanbod onder de aandacht wordt gebracht bij de jeugd. De activiteiten staan open voor alle kinderen van de Veghelse basisscholen.

Over Sjors Sportief

Sjors Sportief is inmiddels in ruim 50 gemeenten een bewezen formule en bestaat uit een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem voor kinderen en verenigingen/sportaanbieders, waardoor inschrijven een plezier wordt en administratieve rompslomp tot het verleden behoort. Om nog beter in te spelen op de beleving van het kind, is er een ‘mascotte’ gekoppeld aan het naschoolse sportstimuleringsprogramma, zoals genoemd: Sjors Sportief.

Share