Wie zijn onze Supporters?

Sinds 2011 is Meierijstad (voorheen JOGG-Veghel. In 2017 zijn we overgegaan in JOGG-Meierijstad) een Jongeren Op Gezond Gewicht gemeente. De kracht van de aanpak is het verbinden van verschillende partijen in Meierijstad, om gezamenlijk de strijd tegen overgewicht aan te gaan. Bewoners, maatschappelijke organisaties, zorgverleners en bedrijven werken samen. Zij bundelen hun inzet om activiteiten rond de thema’s gezonde voeding en bewegen op te zetten, of bestaande initiatieven te versterken.

Deze maand hebben we drie supporters uitgelicht. 

Deze maand uitgelicht

JUMBO Supermarkten

Vanuit betrokkenheid bij de wereld en de mensen om ons heen heeft Jumbo een aantal vaste goede doelen geselecteerd. Jumbo Supermarkten steunt JOGG-Meierijstad. 

Jumbo Supermarkten
Kinderopvang Het Kroontje

Kinderopvang ’t Kroontje

Kinderopvang ’t Kroontje houdt zich bezig met het bieden van kinderopvang waarbij in het bijzonder aandacht wordt besteed aan sport, gezondheid en beweging. In ons sportbeleid kunt u duidelijk lezen waarom wij dit belangrijk vinden voor kinderen. Bij gezondheid hoort uiteraard ook een gezonde voeding en dus vinden wij het belangrijk dat onze ideeën over gezonde voeding voor kinderen vast gelegd zijn in een voedingsbeleid.

Sligro Veghel

Sligro Food Group is founding partner van JOGG-Veghel en nu ook landelijk partner van stichting JOGG. Sligro en JOGG gaan voor langere tijd samenwerken in het gezonder maken van sport- en schoolkantines. Zo helpt Sligro met het concept Break Point voor scholen nu al met het maken van bewuste en verantwoorde keuzes in de kantine.

deelnemer-JOGG-verantwoord-ondernemen
Share